Multifunkčné šatky
Kvalitné šatky pre turistiku, šport, ale aj bežné nosenie. Už od 3,56 EUR/ks! Nosia sa ako: čelenka, kukla, rúško, šatka na krk, potítko, čapica, uzol na vlasy.

www.vasobchod.sk


Kabelky, tašky, ruksaky a doplnky
Dámske, ale aj pánske kabelky, tašky, ruksaky, peňaženky z kože, korku, textilu, či ekokože Veľký výber!

www.vasobchod.sk



Populárne inzeráty




** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2

Zobraziť všetky inzeráty od Bohuslav Marušic
Ponuka
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa novostavbu 5izb. tehlový RD, ÚP 256 m2 z toho 59 m2 dvojgaráž na oplotenom (múr) pozemku 720 m2 (15x48 m) v rakúskej obci Gattendorf okr. Neusiedel am See vzdialenej len 15min. autom od Bratislavy.

Dom je postavený z 30 cm tehly + 20 cm zateplenie polystyrénom, má rovnú strechu, drevohliníkové okná, bezpečnostné dvere. Stavba bola skolaudovaná v roku 2018.
Pozemok je obostavaný s murovaným plotom s el. predprípravou na osvetlenie a rozvodmi na prípravu vonkajšieho bazéna. V dome sú kompletne hotové aj el. rozvody na bytovú inteligenciu.
Dom má dve podlažia. Na prízemí sú dve izby, kuchyňa, špajza, toaleta, kúpelka, dvojgaráž so vstupom do domu a výstupy na veľkú terasu (spolu 67 m2).
Na druhom podlaží je toaleta, kúpelka, šatník a tri spálne s výstupmi na balkóny (spolu 46 m2).
Vykurovanie tepelným čerpadlom (voda-vzduch) s výkonom 12 kW Vailant.
Energetická hodnota domu je B - 39kwh/m2.a. Všetky IS na pozemku okrem plynu, ten je pred pozemkom.
Pred domom zámkova dlažba ktorá je vyhrievaná. Všetky terasy majú prípravu na vyhrievanie. Ploty sú vo fasáde, farebnosť zladená s domom. Príprava na vonkajšie osvetlenie na dome aj plotoch. Natiahnutá elektrika na bazén a altánok. Príprava na vonkajšie žalúzie, el. garážová brána, celý dom na inteligenciu. Podlahové kúrenie, maľovka v celom dome, biela. Bezpečnostné zábradlia nerezové so sklom lesklá / matná strana.
Za domom zakopaná 4 kubíková nádrž na zachytávanie dažďovej vody.
V obývacej izbe príprava na krb.
Dostupnosť obce je 13 km od BA. 2 km od diaľnice A4. V obci je železničná stanica BA - Viedeň. Dom je vo štvrti obývanej z 90 % Slovákmi.
Celý dom je naprojektovaný vo vysokom štandarde pre náročnejšieho klienta.
Treba vidieť!

K cene treba pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku:
- 3,5% daň z kúpy nehnuteľnosti
- 1,1% vklad do katastra nehnuteľností
- 3% provízia RK
- cca 3.000.- EUR notár zabezpečujúci prevod nehnuteľnosti

Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám radi poskytneme v RK, alebo telefonicky.

Obec Gattendorf (maď. Lajtakáta, chorv. Raušer) je obec v Rakúsku v okrese Neusiedl am See v spolkovej krajine Burgenland a v širšej spádovej oblasti Bratislavy. Žije tu 1 242 obyvateľov (1. január 2014). Nachádza sa asi 16 km juhozápadne od centra Bratislavy pri obci Potzneusiedl a Parndorf. Väčšina územia obce je rovinatá. Vďaka blízkosti Neziderského jazera má oblasť mierne, ale veterné podnebie. Rozloha 25,1 km² (2 510 ha).
Cena: 419 000.00 €
Kontakt:
Marušic
Rakúsko
Telefónne číslo: 0903440290
Kontaktovať inzerenta
** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2** RK BOREAL ** Novostavba 5izb. RD, ÚP 256 m2

Najnovšie inzeráty