Multifunkčné šatky
Kvalitné šatky pre turistiku, šport, ale aj bežné nosenie. Už od 3,56 EUR/ks! Nosia sa ako: čelenka, kukla, rúško, šatka na krk, potítko, čapica, uzol na vlasy.

www.vasobchod.sk


Kabelky, tašky, ruksaky a doplnky
Dámske, ale aj pánske kabelky, tašky, ruksaky, peňaženky z kože, korku, textilu, či ekokože Veľký výber!

www.vasobchod.sk



Populárne inzeráty




minibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasove

Ponuka
Predám pásový minibager YANMAR ViO 26-6, rok výroby 2019, s plnou zárukou.
Transportná hmotnosť 2.590 kg, Hĺbkový dosah cca 2490 mm, Výsypná výška 2830 mm, Dozerová radlica široká 1500 mm, Priestranná ergonomická kabína s kúrením. Mimoosé kopanie pre bágrovanie pri stene, Báger má hydraulický okruh na pohon prídav zariadení. Na požiadanie zašleme podrobný popis prevedenia a výbavy bagra. Rýpadlo s nulovým presahom zadnej časti cez pôdorys pásov má kompaktné rozmery, a je vhodné pre prácu v stiesnených priestoroch.
Platobné podmienky dohodou, možnosť kúpy na splátky bez preplatenia.
Na požiadanie Vám radi pošleme splátkové kalendáre.
Technické parametre nájdete na stránke ATRENT s.r.o.
Ku rýpadlu Vám vieme dodať rýchloupínač, výkopové lopaty, svahovacie lopaty, hydraulické búracie kladivo, vrtacie zariadenie, mulčovač, drapak, a iné prídavné zariadenia podľa Vaších potrieb.
Cena: 29 900.00 €
Kontakt:
ATRENT sro
Senec
Telefónne číslo: 0904160697
Kontaktovať inzerenta
minibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasoveminibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasoveminibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasoveminibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasoveminibager Yanmar ViO 26-6, rýpadlo pasove

Najnovšie inzeráty